15.3.2010

Pitsilyhtyjä, tuhlailua ja tuliaismunat

Kaverin pihassa ihania hauraita jäälyhtyjä. Omat hankien alla...

Kauppareissulta aamulla Iberon pinnit, meidän S-Marketissa kaikennäköstä tukkahärpäkettä ja muuta -50%. Olis ollu mustavalkosenakin, mutta en ostanu, koska jää nääkin luultavasti pitämättä, koska en osaa. (hiukset pitää näköjään värjätä :P)


Haikailin aiemmin bikereitten perään ja tilasin kuitenki ne maiharit. Hiihtolomalla Cittarista (ei tietenkään tästä meidän, koska sieltä ei koskaan löydy mitään, koska siellä ei oo mitään ) pomppas silmille halpisfeikkibikernilkkurit. Kahellatoista eerolla, ei paha. Kun taas intoudun farkkuja pitään, niin jalkaan vaan.


Perjantai-iltana aloin väsään maitosuklaamunia. Niissä meni kyllä joku pahasti pieleen, ei meinaan pysyny läjässä ollenkaan, suli suorastaan käsiin vaikka temperoin. Mielestäni kyllä ihan niinkun pitikin. Lauantaina sitten jatkoin ja en uskaltanu lähtee valkosuklaisia tekeen ollenkaan samalla lailla kun ajattelin, että nekin on ihan pehmeitä. Tein sitten ekan kerroksen valkosuklaalla ja taloussuklaalla sisemmän kerroksen. Sisälle valkosuklaaturkinpippurimurosuklaata. Maitosuklaisia tein sitten samalla systeemillä ja sisälle minttukrokanttisuklaamuroo. Tummasuklaisiin laitoin appelsiinikrokanttisuklaamurotäytteen. 
Harmittavan kovahan tostakin täytteestä tulee. Tipun synttäreille teen munia, joissa on sisällä mansikkavaahtokarkkilevitettä.Pitäis olla pehmeetä. Sitä ennen kyllä kokeilen marsherkkutäytettä ilman sitä päällystyssuklaata. Marsit on ostettu, mutta kattoos nyt koska teen. Mies vei tänään töihin mukanaan niitä viikonloppuna väsättyjä. Maitosuklaa oli menny semmoseks  vähän harmahtavaks eli sillonhan se temperointi on epäonnistunu, vai voisko se olla suklaasta. Onhan niittenkin laaduissa eroja, ei vaan huvita kauheen kalliita ostaa näihin kokeiluihin. Maussa ei kuitenkaan oo mitään vikaa.
Tuliaisiks vietiin lauantaina tommonen munanyssykkä. Ajattelin sen vähän erinäköseks, mutta kiireessä sitten tuli vaan heiteltyä. Leikkasin munarasiasta sopivan kokosen palan, reikiin laitoin paperiset muffinsivuoat (ois ollu siistiä, jos ois ollu jotain värikkäitä) ja paistopussiin koko höskä.

Nyt tuntuu siltä, että kun kauheesti tekee kaikkee mieli räpelöidä, niin sitten ei saakkaan mitään aikaseks. Liikaa vaihtoehtoja.

6 kommenttia:

  1. Uskomatonta, miten paljon jaksat puuhata ja kuinka ihania juttuja täällä taas on. =D Saat tämmöiset normimeikäläiset näyttämään entistä saamattomammilta. ;) Nuo lantsarit + rusetit on aika IhQ:t!!

    VastaaPoista
  2. Kengät näyttää tosi mageilta säärystimien kanssa! Ihania suklaamunia olet väkästellyt! Siirtokuvamunatkin oli tosi hienoja!

    VastaaPoista
  3. Kiitti :)

    Kuten arvata saattaa, mulla on vähä valikoivaa toi tekeminen, menee energiat hauskempaan kun esim. kotihommat. Ja jos olis kodin ulkopuolella töissä, ei puhettakaan, että mitään jaksais ja ehtis.

    VastaaPoista
  4. Kivat on kengät.Mun pitäis kans ostaa jonkin sortin monot..nuo ei ainakaan ollut hinnalla pilattu.Jotkin vastaavat siis..hyvät ja halavat :)

    Uskomatonta tosiaan tuo sun panostus noihin muniin:)Kyllähän ne on varmasti herkkua.Kivan tuliaisen olet tehnyt.Kelpais kyllä meillekkin :D

    VastaaPoista
  5. Moikka!
    Osan munista pohjana on juuri sellainen avattava pahvi muna, toisissa taas styrox muna, päällysteenä nuotti paperi tai ruskea silkkipaperi.. Ymmärsinkö oikein mitä kysyit??
    Mukavaa viikkoa sinulle!
    UM

    VastaaPoista
  6. Kiiti Marika! Joskus iskee tuuri ja tekee löytöjä ihan oikeesta kaupastaki. Testasin tänään noita ihan liikenteessä ja oli mukavat, tosi kevyet, toisin kun oikeet bikerit.

    Moi U.M! Kiitti infosta, justiinsakin noita munia meinasin. Pitänee kokeilla styroksimunalla, sattuu oleen kaapissa. Päälle ei taida kyllä olla mitään sopivaa, oon huono "dekupaasaan" vähän paksummalla paperilla.
    Kuin myös mukavaa viikon jatkoo sulle! :)

    VastaaPoista